fbpx

Visitkort.se

Banderoller

Banderoll är en perfekt lösning för tydlig exponering!
Vi erbjuder banderoller till ett mycket bra pris för att ni ska få maximal synlighet.
Dom trycks  i fullfärg och med önskat antal meter.
Det finns 60 och 120 cm breda banderoller som standard men kan anpassa helt efter dina behov.

Budgetbanderoll
från 115:-/m

•Kampanjbanderoll.
• Ytvikt 440 g.
• 4-färgstryck.
• För inom- och utomhusbruk.

Bra och billig lösning för budskap som
endast ska sitta uppe en kortare tid.

Priser

Standardbanderoll
från 149:-/m

• Gjuten brandklassad banderoll.
• Ytvikt 510 g.
• 4-färgstryck.
• För inom- och utomhusbruk.

Kraftig banderoll av hög kvalité med lång livslängd.

Prisexempel

Prisexempel2m5m10m
Budget, 60 cm bred
290 kr750 kr1.150 kr
Standard, 60 cm bred
390 kr950 kr1.490 kr
Budget, 120 cm bred
690 kr1.250 kr1.990 kr
Standard, 120 cm bred
890 kr1.590 kr2.590 kr

Mer info om banderoller

En banderoll är ett mycket bra alternativ till den traditionella skylten. Perfekt när du vill göra reklam för dig och ditt företag med hög exponering till ett lågt pris. Banderoller har en mängd användningsområden, allt från att göra reklam till att ha med till mässan eller andra evenemang. Använd banderollen till kampanjer, fasadreklam eller gör reklam för lediga lokaler i din fastighet.

Hänger du banderollen på rätt ställe kan du få en mycket hög synlighet. Det är lätt att byta ut en banderoll så du kan hålla dina budskap aktuella. Du kan använda banderollen både inne och ute och kan t.ex. hängas mellan träd, på husväggar eller staketet.
Kommer din banderoll sitta väldigt utsatt för vind så har vi mesh banderoller som släpper igenom vinden på ett bra sätt och därmed kommer hålla mycket längre.

Banderollerna trycks i 4-färg på en kraftig gjuten 510 grams banderollväv med hög drag- och brottstyrka. Alla banderoller öljetteras som standard men vill du ha utan öljetter, kanske fler än standard eller i något annat utförande så fixar vi det.

Som standard erbjuder vi banderoller i bredderna 0,6 och 1,2 m och valfri längd men vi kan anpassa oss helt efter dina behov och kan erbjuda banderoller upp till 20 x 5 m.

En banderoll kan användas till nästan vad som helst, allt beror på vilket budskap du väljer att trycka och hur du hänger upp den. En banderoll i rätt storlek på rätt plats ger dig väldigt bra exponering och ger dig fler besökare, samtal och kunder.